Bahçelievler İlkokulu

Vizyon: Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ve başarısıyla,kabul gören bir okul kültürü oluşturup,geleceğe yön veren bir okul olmaktır.

Misyon: Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Atatürkçü düşünceyi özümsemiş,milli ve manevi değerlere bağlı,çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlerle donatılmış,teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen,bilimsel ve analitik düşünen çözüm üreten,sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli,eğitimin dünyadaki öncü rolünü gündemde tutarak ,uzmanlığı ve araştırmacılığı temel alan,kendisi ve çevresi ile barışık,sosyal becerileri güçlü,özgüveni yüksek,sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri,bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak yetiştirmek için varız.

Saatler: 07:740-17:20(İKİLİ EĞİTİM (ANASINIFI)--08:30-14:25 İLKOKUL
Isınma: MERKEZİ SİSTEM
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kirikhanbahcelievlerio.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. 531 SK. BAHÇELİ EVLER İLKOKULU BLOK NO 8 KIRIKHAN / HATAY

Yerleşim Yeri - KIRIKHAN BAHÇELİEVLER MAHALLESİ

Ulaşım 6 NUMARALI ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ İLE ULAŞIM SAĞLANIR. İLÇE MERKEZİNE 800 METRE MESAFEDEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ